Ambassador Games is een afdeling van Merchant Ambassador (Holdings) Ltd. gevestigd in Azië's wereldstad, Hongkong. We richten ons op het ontwikkelen en vervaardigen van spellen, speeltafels en geschenken die we vervolgens leveren aan de voornaamste handelaars en verdelers over de hele wereld.

Wij zijn opgericht in 2003 en hebben als doel het maken van spannende en hoogwaardige producten die zowel veilig en betrouwbaar zijn als op een ethische en milieuverantwoorde manier zijn vervaardigd.

Wij blinken uit in zowel OEM/ODM/huismerken-business als het aanbieden van fascinerende eigen assortimenten en in licentie genomen productassortimenten. Wij streven ernaar om significante waarde toe te voegen via conceptualisatie, design, ontwikkeling, productie en retail-merchandising aan elk product waar we bij betrokken zijn.

Hieronder kunt u enkele highlights over ons vinden!

  • Productcategorieën klaar voor de detailhandel: Deze bevatten huismerkspellen, puzzelspellen en bordspellen, arcade en carnavalspellen, poker- en casinosets, kinderspellen en puzzels, educatieve spellen.
  • Licenties en merken: MLB (Major League Baseball) spellen, NHL (National Hockey League) spellen, WNF (Wereld Natuur Fonds) in licentie genomen spellen en puzzels, Kasparov schaaksets
  • Handelaars: Ambassador Games is slechts in enkele jaren een belangrijke fabrikant geworden in meer dan 50 van de beste speelgoedketens over de hele wereld! Wij streven ernaar om producten te ontwikkelen die de kinderen over de hele wereld leuk vinden en wij zijn trots op de uitgebreide distributie van onze producten over beide Amerika's, Europa, het Midden-Oosten en over volledig Azië. U vindt hier een selectie van enkele van de winkels waar u onze producten kunt vinden!
  • Wij dragen zorg: We willen progressief zijn als het gaat om ons milieu. Dit omvat onze langdurige partnership met het Wereld Natuur Fonds (WNF) die reeds honderdduizenden Euro’s van ons als bijdrage heeft ontvangen en het gebruik van verantwoorde en gecertificeerde houtbronnen. We zijn met volle trots reeds een FSC-gecertificeerd bedrijf sinds 2009.
  • Het beste van het Oosten en het Westen samenbrengen: Wij concentreren ons in hoge mate op het leveren van een goede Aziatische kosten-batenverhouding in onze producten om ze attractief en betaalbaar te maken voor zowel onze handelaars als de eindconsument. Tegelijkertijd richten we ons op de integratie van Westerse creativiteit in de designs van onze producten en verpakkingen.
  • Productveiligheid en verantwoorde fabricage: Onze producten werden getest volgens de hoogste lokale, regionale en mondiale testnormen en voldoen aan de meest recente voorschriften die in de belangrijkste speelgoedmarkten van kracht zijn, waaronder de VS, Canada, Europa, Japan en Australië. Wij zijn tevens zeer proactief en toegewijd om onze producten te vervaardigen in fabrieken die op een veilige en ethische manier werken. Onze fabrieken worden allemaal meerdere keren per jaar grondig gecontroleerd om te waarborgen dat ze aan de internationale normen voldoen.